Vedat de caça dels Torms

Cercar...
Go to content

Main menu

El vedat de caça dels Torms té una extensió d'unes 2.300 hectàrees que s'estenen al llarg de tot el terme municiàl a excepció de les zones urbanes i industrials. L'activitat agrícola es basa, fonamentalment, en el cultiu l'olivera i ametller, tot i que a la Vall Major i a la Vall del Passet s'hi conrreuen algunes hectàrees de cereals. L'orografia del terme configura un paissatge ple de costers i obacs integrats en els abundants serralls i valls, on trobem boscos de pi blanc, alzines, roures amb un sotabosc mediterrani de romaní, timó, cepell, bordiol blanc, que fa d'aquest vedat un lloc que combina un entorn ideal per la pràctica de la caça amb un paissatge igualment ideal per gaudir de la natura.
La multitud de racons repartits per tot el terme proporciona refugi natural a espècies de tot l'any com són els senglars, conills, llebres i guineus com a captures principals i igualment a espècies temporada com la perdiu, el faisà, la griva, la guatlla, el tord i el tord ala-roig, l'esturnell, etc.
El vedat depèn directament de l'ajuntament dels Torms i està gestionat per una junta de socis al capdavant de la qual hi ha un regidor. Al mes d'octubre es celebra la reunió general anual on es dona compte del exercici passat i es posa en coneixement les novetats de la propera campanya.


DISPONIBLE PER PUBLICITAT

Back to content | Back to main menu